Meestele: varasta Daniel Craigi tappev sarm

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy

Daniel Craig teeb James Bondina värskes filmis «007: Surm peab ootama» taas sedasama trikki, mille pärast kõik mehed tema peale kadedad on. Niidab kõikevõitva sarmiga. Kehtestab ennast igas olukorras tapva stiiliga. Ja see tundub tal õnnestuvat vähimagi vaevata!

Aga hea uudis on see, et 53-aastane Daniel Craig pole tegelikult üldse mingi ülimalt osav moeguru. Tal on kõigest loetud arv trikke, mida iga mees edukalt kasutada saab – need toimivad kümnel juhul kümnest. Ka Eestis, kus enamik härrasid omavad samasuguseid helehalle silmi ning meeste keskmine kasv on ekraanil kangelasena mõjuvast näitlejast lausa 2cm pikem.

Hästi istuv ülikond ehitab mehe

Mida tegid koroona-aastad? Suretasid paljude meeste hulgas välja viimasedki ülikonna kandmise oskused. Ja ongi hea – seda enam on võita neil, kes sellele panus teevad. Nüüd, mil maailm taas hoogsalt avaneb ja jalule tõuseb saavad võitjateks suurema tõenäosusega need, kes võitja moodi välja näevad – nad kannavad nende kehakuju austavat, kvaliteetsest kangast, moeka joonega ülikonda. Kas keegi kujutaks ette Daniel Craigi seiklemas ilma perfektselt istuva ülikonnata? Ei! Ka meie mehed ei saa ilma hakkama. Midagi pole teha – ülikond on riidekapis meheliku jõu instrument number üks!

Millega mehed ämbrisse astuvad?

Milline detail kriipsutab alla võitja välimuse?

Kuidas kantakse sel sügisel kikilipsu?

Loe edasi, saad kõik parimad trikid teada, mida ka Daniel Craig kasutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles