Eesti loetuim isablogija Henry koroonas: oleme nüüd positiivseim pereblogi

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

Populaarse pereblogi «A mida Henry teeb?» kirjutaja Henry Jakobson jagas eile sotsiaalmeedia stoorit, kus nad abikaasa Kerstini ehk Esileediga koroonatesti läksid tegema. 

Henry kurtis paar päeva tagasi oma Facebooki kontol kehva enesetunnet ja kaebas nohu, köha ning palaviku üle. 

Mees kirjeldas siis oma enesetunnet järgmiste sõnadega: «Ja kui keegi küsib, et mis kogemus on olla haige ja kolme lapsega, siis kujuta ette sul on ilgelt paha olla ja kummagi käe kaisus on üks laps. Oledki seal oma kahe lapsega, kes tahavad tähelepanu ja hellust ning püüad ellu jääda ja siis ulatab sulle keegi ühe lapse veel juurde.»

Mõned sümptomid hakkasid juba justkui taanduma, aga enesetunne oli jätkuvalt halb ja tuli minna koroonatesti tegema. Täna selgus, et kahjuks oli test positiivne.

Henry ise tegi vaatamata halvale enesetundele nalja ja nimetas ennast Eesti positiivseimaks pereblogijaks. Sajad lugejad soovisid talle kiiret paranemist. Leidus ka naljatajaid, näiteka Maarja-Liisa kommenteeris: «Vabandust, aga te olite juba näost eile nii positiivsed, et ma muud tulemust ei eeldanudki.» See vihjas eilsele Instagrami stoorile, kus Esileedigi avaldas kahtlust Henry rõõmsameelse oleku kohta ja küsist kas mees teeskles kodus kehva enesetunnet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles