Mehed! Need on märgid, et teie naine on seksuaalselt rahuldatud

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Õnnelikul ja rahuldustpakkuval seksuaalelul on positiivne mõju, mis kajastub paari elu erinevates aspektides. Isegi paarid, kes saavad omavahel läbi erakordselt hästi, ütlevad, et vapustav seks on muutnud nende suhte kümme korda paremaks ja lõbusamaks! Kas soovite veenduda, et teie naine on rahul? 5 märki, mis sellele viitavad.

1. See, kuidas ta oigab

Te võite elada koos perega või õhukeste seintega korteris, kuid kui sa raputad tema maailma, siis ei ole tal kerge oma rõõmu ohjeldada! Kui ta nägu väljendab ekstaasi ja häälitsused samuti, siis pole sul millegi üle muretseda. Jätka samas vaimus!

2. Ta on tänulik

Rahuldatud naine on tänulik ja enamasti soovib ta partnerile samaga vastata. Kui ta teeb kõik, mis tema võimuses, et sa saaksid naudingut, siis on see kindel märk, et teed õiget asja.

3. Ta tahab rohkem seksi

Kellelgi ei saa küllalt heast asjast, kõige vähem meelierutavast seksist. Kui teed seda õigesti, lähevad tal silmad särama ainuüksi sellele mõeldes.

4. Ta on õnnelikum

Orgasmid vabastavad naistel õnnehormoone - panevad nad särama ja naeratama. Need aitavad neil maandada stressi, jätta tähelepanuta igapäevased ärritajad (nagu sokk põrandal või ämma tänitamine) ja põhimõtteliselt aitavad need naerda isegi kõige halvematel päevadel! Nii et kui leiate järgmisel päeval oma tüdruksõbra selle erilise naeratusega - tüdruksõber on teie voodieluga rahul.

5. Tal ei ole peavalusid

Mehed kurdavad, et nende naised otsivad seksi vältimiseks vabandusi... Mitte alati! Kui teete seda õigesti, on tal rohkem põhjust öelda jah kui ei (juhul kui tal tõesti peavalu ei ole).

Unustagem aga korraks märgid. Kokkuvõttes on kõige tähtsam üksteisega ausalt ja vahetult suhtlemine. Samuti ei tähenda hea voodielu seda, et asjad ei saaks veelgi paremaks minna!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles