Koit Toome kohtub perega vaid kord nädalas

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekordne R2 aastahiti laureaat Koit Toome aasta tagasi galal oma võidulugu esitamas.
Kahekordne R2 aastahiti laureaat Koit Toome aasta tagasi galal oma võidulugu esitamas. Foto: Jelena Rudi

Laulja Koit Toome (33) tunnistas ajakirjas Naised, et on töönarkomaan, kes on harjunud 6 päeva nädalas tööd tegema ja vaid ühe päeva puhkama - isegi oma perekonda ja lähedasi sõpru näeb ta praegu vaid loetud tundidel korra nädalas.
 

«Näen Kaiat (elukaaslast Kaia Triisat - toim.) ja Rebeccat (tütart - toim.) umbes üks kord nädalas, sest ka Kaial on oma tegemised ja palju tööd. See käib aga minu elukutse juurde ja siin ei ole küll midagi teha või imestada, tuleb vaid leppida,» tõdes Koit, kellel praegu on käsil pikk muusikali prooviperiood Pärnus Endlas.

Pikad öötööd ja prooviperioodid käivad mehe sõnul paratamatult muusikuelu juurde ning suhe Kaiaga ongi seepärast hea, et ka naine ise on meigikunstnikuna aastaid olnud seotud tööga, kus on alatihti pikale venivad pildistamised või võtted.

«Kui ta mind välja valinud on ja ma talle meeldin, on see lihtsalt ka üks osa tema elust. Ma ei ole muusika juurde üleöö sattunud, see oli minu elus ammu enne igasuguseid peresuhteid,» lisas ta.

Koit ise sellisest elutempost enda sõnul ei väsi: «Tahan ikka veel rohkem tööd teha ja saavutada, ma ei oska nii mõelda, et keegi minu tegemiste pärast kannatab.»

Samas tunnistas Koit, et ei rapsi enam niisama ringi nagu nooremas eas ning on leidnud enda kõrvale ka selle teise poole, kes vajadusel teda ohjas hoiab ning samas ka toetab ja on alati tema jaoks olemas.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles