Maailma suurima peenisega mees paljastab oma elu varjuküljed

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

«Mul on maailma suurim peenis» on väide, mida ilmselt paljud mehed sooviksid öelda. Aga kas see on midagi, mida tõeliselt igatseda, räägib tiitli mitteametlik rekordiomanik Jonah Falcon. 

Falcon väidab, et tema peenis on kõvastunud olekus 34 sentimeetri pikkune. Mitteametlik tiitliomanik on ta juba üle 20 aasta. 

Mees (ja tema peenis) on osalenud lugematutes telesaadetes, dokumentaalfilmides ja ajakirjades. Falcon esines ka USA jutusaates The Daily Show, kus ta väitis, et tema eesnahk võib uksepiida katta.

Nüüd avaldab Falcon intervjuus ajakirjale Men’s Health kuidas on tegelikult nii suure meheauga elada. Ta möönab kohe alguses, et see pole lust ja lillepidu vaid sellel oma suured varjuküljed. Näiteks kannab ta alati kaasas liibuvaid pükse, et vaadusel oma peenise kontuurjooni varjata. 

Küsimusele, mis on suure peenise juures halvim, vastas ta: «Eelarvamused. Millegipärast tähendab inimeste jaoks see hiiglaslik mõõt seda, et olen halb inimene, egoist, pornostaar, loll või lits.»

«Samuti olen surmani tüdinenud sellest, et inimesed tahavad, et ma seda nende ees mõõdaksin. Ma olen seda teinud 10 000 korda. Aitab küll!»

Kuid erinevalt paljudest meestest ütles ta, et suudab vältida meie ühiskonnas levinud ebakindlust peenise suuruse ja mehelikkuse ümber.

Falcon ütles: «Ma ei vaja uhket autot, mul pole relva, ma kannan rõõmsalt maski jne, sest ma ei pea oma mehelikkust kellelegi teisele tõestama!»

Falcon paljastas ka, et tema suure peenisega kaasnevad teatud praktilised omadused ning ta peab mõtlema detailidele, näiteks sellele, milliseid pükse ta kannab ja millises taskus ta rahakotti hoiab.

Armukadedusest kubisevatele meestele on Falconil mõned nõuanded ebakindluse ületamiseks seoses peenise suurusega. Ta ütleb: «Kuum keha ja särav isiksus meelitavad seksi otsides palju rohkem naisi kui suur riist. Kedagi ei huvita, kui teil on väike till, välja arvatud teid ennast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles