AITAME! ⟩ Kolme lapse ema vajab võitluses vähiga abi (1)

Naine
Copy
Pirjo oma kolme lapsega
Pirjo oma kolme lapsega Foto: Birgit Püve

Kolme lapse ema Pirjo palub võitluses ränga haigusega abi ja tuge. Iga euro on oluline, aitame koos tema lootusekiirele võimalust anda. 

Kallid sõbrad!

Pole üldsegi kerge paljude inimeste ees millestki nii isiklikust rääkida. Täna otsustasin seda siiski teha, et paluda teie abi ja tuge võitluses karmi haiguse, vähiga, mis on olnud mu kaaslaseks ja õpetajaks üle kuue aasta. Viimase pooleteise aastaga on mu tervislik seisund drastiliselt muutunud.

Elan oma kolme lapsega, toimetan nendega igapäevaseid argitoimetusi. Tunnen end üldiselt hästi, ent ravipilt näitab siiski kaugelearenenud haigust. Saan korra nädalas keemiaravi. See aitab aega juurde võita ja olen selle eest tänulik. Viimastel nädalatel olen olnud ühenduses Saksamaal Frankfurdi lähedal asuva kliinikuga, kus lisaks tavalisele keemiaravile kasutatakse organismi tugevdavaid ja keemiaravi tõhustavaid meetodeid, mis minu puhul lootust annaksid. Mõte sellest võimalusest annab mulle jõudu juurde. Tahaksin väga sellele lootuskiirele vähemalt võimaluse anda.

Paraku kulub aga kolmenädalase kuuri peale umbes 25 000 eurot. Seetõttu palungi teilt siiralt ja südamest rahalist abi, kellel vähegi on võimalik mind sellel teel toetada. Iga väiksemgi summa on kindlasti asja eest ja olen südamepõhjani tänulik.

Tänan oma pere, sõpru, arste ja kõiki teisi häid inimesi, kes on mind seni sel keerulisel teekonnal aidanud ja toetanud.

Luban, et kui peaksin saama Saksamaalt abi ja jõudu edasi elamiseks, võin käia oma elupäevade lõpuni teil kõigil ükshaaval külas, teie lastele ja lastelastele keraamikat õpetamas, mõnel argipäevaõhtul või kasvõi sünnipäevahommikul.

Kõik on valikute küsimus, et kuidas maailma näha ja siin olla, viimse hingetõmbeni. Isegi, kui vahepeal on sõprade köögilaua taga peatäisi kurvastatud, on valikus siiski ka helgus ja kergus. Soovin teile tarkust hinnata iga antud päeva. Ja näha katsumuste sügavamat tähendust. Ja uskuda imedesse!

Minu konto EE772200221015112623 Pirjo Kullerkupp

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles