Naine palus kohtingukaaslaselt ausat tagasisidet... ja ka sai seda

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Moodsas kohtinguilmas seigeldes tuleb ikka ette seda, et käid kellegagi mõnel kohtingul, asjad paistavad minevat üsna ülesmäge ja siis lihtsalt ta kaob ära.

See juhtus ka naisega nimega Danielle, kes jagab TikTokis oma kogemust. «Me käisime kahel kohtingul ja siis asi lihtsalt kuidagi vajus ära,» räägib ta.

Enda südamerahuks otsustas ta aga kohtingukaaslaselt küsida, miks. Ta näitab tekstisõnumeid, mida ta mehega vahetas.

«Hei, ma loodan, et sul on kõik hästi,» alustas Danielle. «Tahtsin küsida: miks deitimine meie vahel siiski välja ei tulnud? Tahaks su arvamust teada.»

@danielleria1

You can’t win them all! ##dating ##datinginyour30s ##london ##fyp ##single ##bumble

♬ original sound - Danielle

«Kui aus olla, siis asi on deidiäppides,» kirjutas mees vastu. «Äpid annavad sulle liiga palju valikuid, see lihtsalt tapab mängu ilu.»

Danielle küsis seepeale, et kas ta sai õigesti aru – mees läks temaga edasi kohtumise asemel tagasi kohtingurakendustesse.

«Jah, ma olen Tinderis,» ütles mees.

«Oh issand, kuidas seal küll läheb?» päris Danielle.

«See on tõeline k*pipidu!»

Danielle ütleb videos, et vähemalt oli mees aus. Ja kõik see vaid tuletas talle meelde: tõesti, meestel on palju valikuid. «Kuid see tähendab, et ka minul on valikuid,» ütleb Danielle lõpetuseks. «Ma tunnen end paremini, sest sain aru, et ma ei olekski saanud midagi teha - ta lihtsalt tahtis Tinderis hullata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles