Juuksuri juures 200 eurot kulutanud naine: ma näen välja nagu Ronald McDonald!

Naine
Copy
Pilt on illustratiivse tähendusega.
Pilt on illustratiivse tähendusega. Foto: Shutterstock

Juuksurisalongis käimine peaks olema lõõgastav kogemus, kuid ühe naise jaoks ei oleks saanud see enam stressirohkem olla. 

TikToki kasutaja @ashambles, tuntud kui Aamie, valis sõbra soovitusel välja juuksurisalongi, millel on väidetavalt viie tärni hinnang. 

Salongi minnes näitas naine stilistile pilti soengust, mida ta endale soovib. Selleks oli blond juus balayage värvitehnikas.

Aamie sõnul näitas ta pilti soovitud soengust oma juuksurile lausa viis korda. Mitte kordagi ei maininud juuksur kliendile, et ta ei ole võimeline soovitud tulemust saavutama.

«Kui ma parasjagu ei naera, siis ma nutan. Ma maksin 250 dollarit (211 eurot) selle katastroofi eest. Ma näitasin juuksurile 5 korda seda fotot,» paljastas Aamie TikToki videos, mida on tänaseks vaadatud pea pool miljonit korda. 

Soovitud heledate juuste asemel lahkus naine salongist punase peaga, mis ei olnud kaugeltki see, mida ta oli lootnud.

Ühele kommenteerijale vastates viskas Aamie nalja, et ei lahkunud salongist mitte šiki soenguga, vaid Ronald McDonaldina.

«Oh jumal! Minuga juhtus täpselt sama asi. Lõpuks pidin minema mujale ja laskma selle segaduse korda teha,» avaldas üks kaastundlik vaataja.

Hiljem andis Aamie ka oma juuksurile teada, et ei ole saavutatud tulemusega absoluutselt rahul. Seepeale otsustas stilist kliendile raha tagastada.

Vaata videost, millist soengut Aamie soovis ja millise sai:

@ashambles

And they had a 5 ⭐️ rating 🤔 ##fail ##fypシ ##hairfail ##failhairdresser ##thisiswhatiwanted ##trending ##buffering ##failure ##xyzbca ##freebritney

♬ original sound - Madeline
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles