Kõigest viis päeva pärast pisitütre kättesaamist pidid Sarah Howell ja tema abikaasa Chris lapsega igaveseks hüvasti jätma, kuna bioloogilised vanemad muutsid meelt. «Toitsin parasjagu beebit ja siis mulle helistati,» räägib Sarah, «viskusin suurest ahastusest põrandale ja ütlesin abikaasale, et see ei saa ju tõsi olla.»

Sarah Howellil oli kõigest üheprotsendiline tõenäosus loomulikul teel rasestuda, avaldab Metro. Seetõttu otsustaski ta koos kallima Chrisiga hoopis lapsendada. Paarike oli kirjeldamatult õnnelik, kui neile äsja sündinud pisitüdrukut tutvustati. Kõigest tund aega enne lapsega kohtumist selgus ka üllatav tõsiasi – Sarah oli müstilisel kombel rasedaks jäänud. Abielupaari rõõm oli kahekordne.

Vaid viis päeva pärast lapsendatud tüdruku kättesaamist tuli temast loobuda, kuna bioloogilised vanemad muutsid meelt. Meditsiiniõena töötav Sarah pidi beebi tagasi andma. Tema sõnul oli valu nii väljakannatamatu, et ta kartis suisa raseduse katkemist. «Hüvastijätt oli nii südantmurdev, et ma ei suuda seda isegi sõnadesse panna,» ütleb Sarah. «Tundsime samasugust leina nagu inimese surma puhul. Teadsime, et ei näe teda enam kunagi.»

Kommentaarid
Copy