VIDEO Purjus naisterahvas naerutas tanklas viibijaid

Naine
Copy
Purjus naisterahvas kutsus tanklas võõra mööduja endaga tantsulahingusse.
Purjus naisterahvas kutsus tanklas võõra mööduja endaga tantsulahingusse. Foto: TikTok/@mariadugan

Ülemeeliku peoõhtu lõpus jõutakse tihtilugu välja mõnda kiirtoidurestorani või minnakse otse koju magama. Ühel naisterahval tuli aga hoopis parem mõte. Ta võttis kätte ja kutsus ehmunud mööduja endaga tantsulahingusse.

Kellele ei meeldiks tantsida, kui paar pitsi on hinge all. TikTokis levib kulutulena meeleolukas videoklipp sellest, kuidas purjus piduline võõra mehe endaga tanklas tantsule tirib, avaldab DailyStar. Naljakat klippi jagab purjus neiu parim sõbranna, kelle kasutajanimi TikTokis on Mariadugan. «Kui sinu parim sõbranna on purupurjus ja kutsub võõra mehe endaga bensiinijaamas tantsima,» kirjutab ta video kirjeldamiseks.

Tuleb tõdeda, et olenemata pikast pidulikust kleidist, muusika puudumisest ja joobunud olekust, saab tütarlaps tantsimisega üllatavalt kenasti hakkama. Hetkeseisuga on videoklipil üle kuue miljoni vaatamise ja 1,3 miljoni meeldimise. Loomulikult läksid TikToki kasutajad klipist elevile ning asusid usinalt naise öiseid vallatusi kommenteerima. «Sel mehel polnud aimugi, mis teda ees ootab,» kirjutab üks. Teine lisab: «Ta ei kukkunud terve tantsu vältel kordagi asfaldile näoli – tõeline talent!»

@mariadugan

Drunken dance battle 💃🏼 ##fyp ##funny

♬ original sound - Maria Dugan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles