Teadlased avaldavad: peenise pikkus on naistele naudingu saamiseks määrava tähtsusega

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Hiljutised seksiuuringud annavad mõista, et tegelikult sõltub peenise pikkusest siiski suurel määral, kas naine saab orgasmi või mitte. 

King's College'i ülikool tegi hiljuti uuringu, millest võttis osa 12 paari, avaldab DailyStar. Seksikas uuring selgitas välja, et peenise pikkus on voodis siiski tähtis, kuna naiste jaoks on orgasmi saamine otseselt meheau suurusega seotud. 

Katse tarvis kasutasid mehed erinevaid silikoonist peeniserõngaid, mis tuli panna ümber peenise alumise osa. Mõned neist ei muutnud seksi juures midagi, kuid teised vähendasid penetratsiooni sügavust (3–5 sentimeetri kaupa). Osalejatel tuli iga rõngaga kolm kuni viis korda seksida ning naised ei teadnud rõnga mõjust. Naised hindasid iga kord naudingut 1–100 punkti piires.

Uuringu autor David Veale ütleb: «Eeldasime, et penetratsiooni sügavus ei mõjuta naise seksuaalset naudingut, kuid eksisime.» Tuleb välja, et kui vähendada penetratsiooni sügavust, on nauding naiste jaoks vähem intensiivne. «Üksikutel juhtudel ütlesid naised ka, et penetratsiooni sügavust vähendades on neil mõnusam,» lisab Veale, «eks see on tegelikult igal inimesel individuaalne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles