Küünetehnik paneb südamele: ärge jumala eest seda enne maniküüri tulemist tehke!

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Maniküür
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Maniküür DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh

Millised on need tegevused, millega teed küünetehniku elu raskemaks?

Jelena Zabolotskaja on tipp-küünetehnik, kes veab salongi nimega Adore Beauty. Tal on aastatepikkune kogemus klientide teenindamises ning on selle ajaga tähele pannud, millised on kõige sagedasemad vead, mida inimesed salongi tulles tegema kipuvad.

Mida pead teadma?

  • Ära määri küünepiirkonda kreemi/õli. Kuna kreem tekitab küüne pinnale õlisekihi, mida on raske eemaldada, siis ei tööta salongivahendid nii hästi ja voolavad nahapinnalt minema.
  • Küünenahku lõika nädal enne kohtumist. Liiga värskelt lõigatud küünenahku on raskem puhastada ja aega kulub rohkem, eriti kui tegemist on mikrohaavanditega.
  • Ära eemalda ise kunstküüsi. Nii eemaldad sa ka kaitsva kihi küüneplaadi pealt, su küüned muutuvad õhemaks ja õrnemaks, vahendab Wday.ru.
  • Kui jalanahk hakkab valutama, ära lõika või viili midagi ise, pöördu parem kohe spetsialisti juurde. Kui sa viilid oma kandu iga päev, lootes, et nii püsivad nad pehmed, siis lõpeta parem kohe – su nahk kasvab nii aina paksemaks, kuna arvab, et peab end kaitsma. Naharakud uuenevad kord kuus, nii et parim on hoida oma jalgu igapäevase niisutamisega ja kanda sobivaid kingi.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles