PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 30. august: Ambur tahaks olla oma kapslis, Neitsit pidurdab liigne tagasihoidlikkus

Copy
Foto: Shutterstock

Uus nädal, uued tuuled! Augustikuu viimase esmaspäeva horoskoop on teie ees. 

JÄÄR

Hoidu liigsest tormamisest ja teiste takka kiirustamisest. Kellegagi vesteldes anna teisele poolele aega mõtete sõnadesse panemiseks.

SÕNN

Äriasjade ajamisel võib tekkida takistusi ja viivitusi. Ära seepärast veel kannatust kaota, natuke on lihtsalt oodata vaja.

KAKSIKUD

Suhtluses partneritega võib tõrkeid tekkida. Sul on tunne, et tegevus sujuks märksa paremini, kui ei peaks teistega arvestama.

VÄHK

Oled sunnitud seisatama ja pilgu minevikku suunama. Kunagi lahendamata jäänud probleemide tagajärjed annavad tunda.

LÕVI

Kaaslased juhivad ilmselt sinu tähelepanu asjadele, mis on sinu jaoks ebamugavad ning millest sa parema meelega kuuldagi ei tahaks.

NEITSI

Liigne tagasihoidlikkus ja muretsemine selle pärast, mida teised sinust arvata võivad, võib sind töistes ettevõtmistes takistada.

KAALUD

Kui täna kuhugi sõitma pead, varu selleks natuke rohkem aega. Liikluses ei maksa riskida, kiirustades ohtlikke manöövreid teha.

SKORPION

Äripartneritega on keeruline suhelda. Nende plaanid võivad sulle liiga uljad tunduda, nemad jälle arvavad, et sina hoiad liig madalat profiili.

AMBUR

Tahaksid rahulikult mugavustsoonis püsida ja sulle käivad närvidele need inimesed, kes sind sealt välja tirida üritavad.

KALJUKITS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles