Traagiline: suri noormees, kes kasutas rasestumisvastase vahendina liimi

Naine
Copy
Liim. Pilt on illustreeriv.
Liim. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Indias suri 25-aastane mees, kes üritas kondoomi puudumist korvata sellega, et määris oma peenisele tugevat liimi.

Teadaolevalt määris 25-aastane Salman Mirza oma peenisele epoksüliimi, mis on väga tugeva toimega. Kõnealune liim kuivab väga kiiresti ning tulemus on läbipaistev. Kõvenenud liimi võib värvida, lihvida, poleerida ja isegi puurida.

Õnnetu sündmus leidis aset hotellis, kuhu Mirza läks koos oma kihlatuga. Kuna noored olid unustanud kaitsevahendeid kaasa võtta, siis otsustasid nad üheskoos, et määrivad raseduse vältimiseks mehe peenisele liimi. Paraku ei läinud asjad plaanipäraselt ja mees kukkus hotellitoas kokku. 

Mees viidi Sola tsiviilhaiglasse, kus tema tervis halvenes ja ta suri. Kohtuekspertiisi käigus tehti kindlaks, et surma põhjuseks oli hädaabina kasutusele võetud rasestumisvastane vahend. 

Salmani sõprade sõnul olid Salman ja tema kihlatu teatud narkootikumidest sõltuvuses ja juhtunu ajal joobes. Nad usuvad, et ta võis kaotada teadvuse narkootikumi kuritarvitamise tõttu ja epoksüliim lisas tüsistusi, mis kokkuvõttes põhjustasid tema surma. 

«Nad kuritarvitasid valgendajat sisaldavat ravimit ja hingasid narkootilise joobe saavutamise sisse liimiaure. Raseduse vältimiseks kasutasid nad samuti liimi,» kommenteeris juhtumit politseiuurija ja lisas: «Liim kahjustas Salmani organeid, ta suri elundikahjustuste tõttu.»

Salman oli oma pere, kuhu kuuluvad tema eakad vanemad ja kaks õde, ainus toitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles