Seksiterapeut õpetab: mehed, seda nippi kasutades näib peenis visuaalselt suurem

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Dr Ruth Westheimeril on lahendus meestele, kes oma meheau pikkuse pärast muret tunnevad. Ta jagab lihtsat nippi, misläbi näib peenis suuremana, kui see tegelikult on.

Briti riikliku tervishoiuteenistuse andmetel on keskmine erekteerunud peenis 13 kuni 18 sentimeetrit pikk, avaldab DailyStar. Peenise pikkus võib meestele palju peavalu põhjustada, eriti juhul kui varustus on keskmisest lühem. 2013. aastal tehtud uuringute põhjal pole ligi kolmandik meestest oma meheauga rahul. Tulemused on avaldatud väljaandes Journal of Sexual Medicine.

Meestearst Ruth Westheimeri sõnul pole vaja peenise pikkuse pärast muretseda. «Mehed, lõpetage enda teistega võrdlemine! Tean, et kipute seda avalikes pesemisruumides tegema,» sõnab naisterahvas. Ta lisab, et peenise pikkus pole sugugi oluline ja sel ei tohiks lasta meelt morjendada.

Westheimer soovitab meestele: «Kutsuge erektsioon omal käel esile ning seiske täispikkuses peegli ette – nii näete, mida sekspartner tegelikult näeb. Peenis näib otsevaates palju pikem, kui ülevalt alla vaadates.» 

Arsti sõnul on suisa 90 protsendil meestest peenis 13 kuni 14 sentimeetrit pikk ning selles pole midagi häbenemisväärset. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles