Vanema käitumine ajas netirahva marru: ema kiitleb selle üle, et tema tütar teisi lapsi kiusab

Marlene Neiland
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Ühe lapsevanema Facebooki story tekitas Redditi portaalis suure arutelu. Nimelt, märkas ema, kuidas tema võsuke mänguväljakul teisi lapsi kiusab, kuid ei vaevunud sekkuma. Vanem põhjendas käitumist sellega, et teised lapsed on lihtsalt mökud ning peavad õppima enda eest ise seisma.

Lapsevanem postitas sotsiaalmeediasse, et viis oma tütre Emma mänguväljakule ning väike piiga hakkas teisi lapsi minema ajama nendelt atraktsioonidelt, kuhu ta ise minna tahtis. Ema ei paistnud tütre käitumise üle sugugi piinlikkust tundvat ning jäi mulje, et naine suisa soosis seda. Selline suhtumine tekitas loomulikult teistes lapsevanemates meeletut pahameelt ning ema postitus vallandas Redditi portaalis kirgliku arutelu, avaldab Mirror.

Ema kirjutab: «Käisime täna Emmaga mänguväljakul. Üks poisike istus liumäel kauem, kui mu laps oleks tahtnud ning Emma tõukas ta sealt alla. 10-aastane poiss hakkas nutma ning isa tuli vaatama, mis juhtus. Ei saa mainimata jätta, et nähes kui väike Emma on, tundis isa poja käitumise üle piinlikkust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles