MALLUKA REAGEERING ROBERT SARVE NÕUDELE ⟩ Miks ei või naine öelda, et mees, kes tahab oma m...i talle tisside vahele pista, on rõve?

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Mariann Treimann
Mariann Treimann Foto: Mariann Treimann / Erakogu

Mariann Treimann tegi emotsionaalse live oma Instagrami kontol, kus ta avaldas suurt nördimust ja pettumust advokaat Robert Sarve väljaütlemiste suunal. Kahjunõude skandaal, kuhu on segatud mitmeid inimesi, on loetav SIIN elu24 artiklis.

Mariann alustas oma live tulise küsimusega: «Miks on naised nagu mingi alamrass, kellele võib kõike öelda ja kui ma midagi vastu ütlen, olen skandaalitseja? Ütlen ausalt, ma olen selliseid nilbe sisuga kirju saanud ennegi, aga mis siis.» 

Mariann jätkab: «Paljud on saanud. Kas see on meeldiv tunne? Ei, see on rõve! Aga ma ei lähe ju andma iga inimest kohtusse, kes midagi rämedat kirjutab. Aga tuleb välja, peaksin ja see on ainuke adekvaatne asi, mida ma teha saaksin. Ma ei tohi avalikult seda kirja saatjat häbistada, sest muidu olen skandaalitseja! Äkki mul on päevad? Äkki mul hormoonid kõiguvad?» tulistab blogija. «Peaksin olema allaheitlik ja alandlik, et aitäh, hea härra! Sa tahad oma m***i mulle tisside vahele panna? Aitäh, see on ju puhta kompliment! Mina, vana risu ja kolme lapse ema, ma olen tänulik, et keegi oma kehaosi mulle kuskile üldse toppida tahab!»

Solvunud Treimann jätkab: «Ja kui ma seda ei taha ning seda avalikult ütlen, olen skandaalitseja. Kas ainus variant täna ennast kaitsta ongi Sarve poole pöörduda? Kui oleksin esimesena tema poole pöördunud, kas siis oleks kõik hästi olnud ja mina võidumees hetkel? Sarv oleks öelnud: «Oi-oi, onuke, see on paha lugu, nii ei tohi teha, siin on sulle kahjunõue!» Aga kuna ta (hagi esitanud naine, rõvetseja abikaasa) jõudis esimesena, olen mina halb ema.»

Ägestunud blogija loeb ette lõigu elu24 artiklist, tsiteerides advokaat Robert Sarve: «Kui Treimann ei saa asja sisust aru ja kütab edasi, kus tark inimene lõpetaks selle skandaalitsemise ära, siis loodame siiralt, et kohus selgitab talle, et kõrvaliste isikute, eriti alaealiste laste, klikkide saamiseks skandaali tõmbamine pole kooskõlas minimaalselt heade kommetega,» selgitab Sarv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles