LOOTUS OLI KADUNUD 90-aastased sõbrad taasleidsid teineteist juhuslikult hooldekodust

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Koroonaviiruse pandeemia tõttu polnud parimad sõbrad teineteist näinud juba üle aasta. Ja nad kohtusid täiesti juhuslikult, kolides samasse hooldekodusse. Nende esimese kohtumise hetk on hindamatu!

Audrey Young ja Fred Hamn kohtusid rohkem kui pool sajandit tagasi, kui töötasid koos Fredi perekonnale kuuluvas trükiettevõttes. Seejärel elasid nad aastaid Inglismaal Over Wallopi külas ja olid kogu selle aja lähedased sõbrad, kuni 2020. aastal kolis 92-aastane Audrey Winton House'i vanadekodusse. Audrey abikaasa suri palju aastaid tagasi, neil ei olnud lapsi ja naise tervis hakkas järsult halvenema. Koroonaviiruse olukorra tõttu keelati 95-aastasel Fredil oma sõpra külastada ning peagi kaotasid Audrey ja Fred täielikult omavahelise kontakti.

Sel suvel otsustati ja dementsuse tunnustega kimpus olev Fred kolida Wintoni majja. Asjaolu, et Audrey on endiselt seal, oli ta juba ammu unustanud. Mehe mälu oli väga halvaks muutunud. Aga ta oli šokeeritud, kui kohtus kliiniku koridoris kalli sõbrannaga. Vanade sõprade esimene kohtumine osutus väga liigutavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles