Huvitavad, kuid väärtuslikud esemed, mida peale lahkuminekut hakati taga igatsema

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kui kahe inimese teed on lahku läinud, võib suhtest ülesaamiseks kuluda pikalt aega. Mõnikord tuleb loobuda ka esemetest, mis võivad olla hingeliselt kalliks saanud. Olgu nendeks siis kingitused või hoopis koos ostetud ühine vara. 

«Jätsin enda saumikseri alles, kuid andsin kõik ülejäänud köögitarvikud temale.»

Kuigi meie lahkuminek oli sõbralik, tundsin palju süütunnet – seega ütlesin kolides: «Jäta kõik endale!» Kuid aastate jooksul olen hakanud igatsema mõningaid köögitarbed, mida ma sooviksin tagasi. Minu lemmikkruus, digitaalne toidutermomeeter ja plastkausi kinnitus saumikseri jaoks. Mikseri jätsin tema nõudmisel alles, kuid unustasin kõik sellega kaasas olnud tarvikud tema juurde. Ma pole kunagi leidnud õiget aega seda tagasi küsida – loodan, et tal on neist vähemalt kasu.

«Ta võttis kohvilaua ja kõik, mis oli selle peal.»

Endise elukaaslasega lahku minnes leppisime kokku, et ta saab kohvilaua endale jätta. Hiljem koju jõudes nägin, et ta polnud võtnud mitte ainult lauda, vaid ka kõik, mis sellel juhtus olema – tassialused, küünlad ja palju muud. Mul on hea meel, et ma ei unustanud telekapulti lauale.

«Ta kadus ja ma ei näinud oma kitarri enam kunagi!»

Noorukieas mängisin ma bändis ja kohtasin meest, kes oli minust natuke vanem, kuid väga hea välimusega. Ta võttis minult kitarri ja mängis seda. Tal polnud isikliku kitarri, nii et laenasin talle enda oma. Sain selle pilli 13-aastaselt ning see oli odav, kuid ikkagi mulle tohutult kallis. Kuud möödusid ja järsku ta kadus ning ma ei näinud oma kitarri enam kunagi. Mul on siiani alles tema kingitud Steely Dani lauluraamat, kuigi vahel mõtlen, kas ta oli selle kellegi teise käest võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles