Naine jagab muljeid: kas see võib olla elu halvim kohting?

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost.

Katelyn Guild käis kohtingul mehega, kes tõdes, et päriselus näeb naine paksem välja. Lisaks keeldus mees maksmast jookide eest ning peale lahkumist saatis naisele sõnumi #worstdateever ehk kõige halvem kohting üldse.

TikToki staar Katelyn Guild jagas platvormil videot oma äsjajuhtunud kohtingukogemust.

Katelyni postitus andis talle juurde 534 000 jälgijat ning klipil oli üle 674 000 vaatamise, 100 600 meeldimise ja ligi 3000 kommentaari.

«Läksin deidile, mu elu halvimale. Mees hilines 26 minutit. Alustasime tuliseid vaidlusi Kobe Bryanti ja Michael Jordani ning poliitika ja kõigi asjade üle, millest ei tohiks kindlasti esimesel kohtingul rääkida. Palusin baarmenilt arvet. Selle peale kostis mees, et hea valik, kuna ta poleks minu eest nagunii maksnud. Lõpetuseks ütles mees, et päriselus näen ma tunduvalt paksem välja.»

Pärast seda, kui Katelyn video üles laadis, tormasid paljud fännid tema postituse juurde kommenteerima ja talle toeks olema.

Üks kasutaja kirjutas: «Soovin, et tutvumisrakendused võimaldaksid arvustusi jätta, et päästa järgmine vaene hing selliste eest.»

«Seda pole kerge kuulda, kuid on hea, et ta näitas oma tõelist palet juba esimesel kohtingul, enne kui asjad oleksid kaugemale läinud,» kirjutas teine.


 

@katelynguild

I mean this dating shit is a hot mess. #worstdateever #worstdate #GoForTheHandful #hotmess #datingishard #butwhy #yesimfatiknow #storytime #horrible

♬ original sound - Katelyn Guild

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles