PANE TÄHELE 4 ühismeedia etiketireeglit, mida suhtes olles järgida

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Enamik inimesi veedab tänapäeval üha suurema osa ajast sotsiaalmeedias. Mõni töötab seal, mõni vaatab, mida põnevat sõbrad teevad ja mõni lihtsalt lõõgastub. Kuid siiski on ka sotsiaalmeedias olemas kindlad etiketireeglid, mida tuleks järgida.

Eraelu peaks jääma privaatseks

On ebaviisakas jagada kõiki oma ja partneri suhteid sotsiaalmeedias, eriti siis, kui teil pole kõik just lilleline. Laske oma eraelul jääda privaatseks. Enamus veebisõpru pole tegelikult mures sellepärast, mis teie suhtes päriselt juhtub.

Kõik kaklused peaksid toimuma ilma telefonideta

Oma partneri või sõpradega internetis tülitsemine pole hea idee. Vajadusel küsi abi lähedastelt ja spetsialistidelt, kellega saad füüsiliselt kohtuda ja rääkida.

Piira suhteid oma endistega

Oma eksiga erinevate avalike ja tarbetute vestluste pidamine pole hea. Sinu partner võib tunda end ebakindlana, kui sa pidevalt pöörad tähelepanu oma eksidele.

Väldi seksuaalset sisu

Kui oled suhtes, siis austa oma partnerit piisavalt, et mitte postitada seksuaalset sisu. Kui postitad asju, mis viitavad ja jätavad mulje, nagu oleksid üksik või vajad seltskonda, siis peaks see partnerile olema tõsine ohumärk. Tea neid piire ja austa oma suhet!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles