Noore naise katastroofiline kohtingulugu: ta kihutas minema, ilma igasuguse selgituseta (2)

Naine
Copy
Kohtingukatastroofi osaliseks saanud Samantha.
Kohtingukatastroofi osaliseks saanud Samantha. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Tiktokker jagab lugu kohtingust, mis oli nii kohutav, et ta lõpetas pärast seda deitimise sootuks.

Kohtingumaailm võib olla karm ja järgnev lugu on selle tõestuseks.

Vallaline neiu nimega Samantha kirjeldas TikTokis avameelselt oma kohtingukatastroofi ja paljastas, et tema viimane kohtumine jättis ta ülimalt piinlikusse olukorda.

«Kas ainul mina kannatan? Äärmiselt piinlik, kuid jagan seda lugu ikkagi,» kirjutas ta TikTokki postitatud klipi juurde, mis on kogunud juba üle 2,8 miljoni vaatamise.

Ta jätkas: «See hetk, kui sul on kohtamas käimisest küllalt. Tänane sündmus oli viimane piisk karikas.»

«Meil oli planeeritud kohting. Leppisime kokku, et ta võtab mu peale ja läheme mängime bowling'ut,» avaldas Samantha, kelle sõnul jäi mees veidi hiljaks, mistõttu ootas ta teda väljas. Kui kaaslane lõpuks kohale jõudis ja Samantha hakkas autosse minema, juhtus midagi väga kummalist – mees kihutas minema ja jättis naise sinna sõnatult seisma.

«Ta läheb ära,» sõnab naine. «Jätab sind sinna, ei mingit seletust või midagi. Kujutage ette, kuidas te end pärast seda tunneksite. Mina tunnen end igatahes väga s*tasti.»

Kommentaarides avaldasid tuhanded inimesed Samanthale kaastunnet ning nõustusid, et mehe käitumine oli ebaõiglane ja haavav.

«Tüdruk, sa oled ilus. Sul on lahked silmad ja kõlad väga intelligentselt. See on tema kaotus, ära anna alla,» kirjutas üks. «Ma tõesti usun, et mis tahes vormis eemale lükkamine on universumi viis öelda, et sa liigud vales suunas. Usu, parem on tulemas,» lisas teine.

@samanthaleanne999

Is it just me that suffers? How embarrassing. But putting it out there anyway.##embarrased##datingfails##feelshit##whatishappening##whatiswrongwithme##fail

♬ Get You The Moon - Kina
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles