Pruutide kõige hullemad eksimused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled kindlasti õnnelik pruut, kes tahab, et ta pulmapäev oleks täiuslik. Arusaadav, kuid püüa vältida alljärgnevaid lõkse, millesse pruudid sageli kinni jäävad, soovitas bridalguide.com.

Patt nr 1: Lõputult pulmadest rääkimine

Kui sõbranna küsib su käest, kuidas pulmade korraldamine edeneb ning sa vastad talle pooletunnise monoloogiga, siis usu – järgmine kord ta enam ei küsi. «Usu või mitte, aga pulmadevaimustus on naiste viis, kuidas nad saavad hakkama oma segaduses emotsioonidega,» arvas abielunõustaja Allison Moir-Smith. Siiski soovitab ta, et kuigi naine võib ju oma pulmade korraldamise üle väga erutatud olla, tasuks sõprade küsimistele vastata paari lausega.

Patt nr 2: Liigne muretsemine täiuslike pulmade pärast

Sageli naised tunnistavad pärast pulmi, et kuigi pidu oli ilus, siis läksid nad korraldamisega liiale. «Kui ma lugesin millestki lahedast või nägin mõnd ilusat pilti, siis tahtsin, et kõik see kaunis ja lahe oleks ka meie pulmas,» tunnistas üks pruut. «Kõik pidi olema veel ilusam, suurem ja uhkem!» Järsku sai ta aga aru, et oluline on ju see, et ta abikaasa oleks ta kõrval terve ülejäänud elu, mitte et suhkrutükid läheksid lillevärvidega kokku. Sama võrdlust on hea meeles pidada ka siis, kui oled pulmaeelarvet ületamas.

Patt 3: Oma kihlatu unustamine

«Kallis, ma ei saa sinuga lõunat tulla sööma, sest ma kohtun meie lilleseadjaga (või fotograafi, õmbleja, lilleneidudega jne)!» Tuleb tuttav ette? «Teist inimest unarusse jättev käitumine kihluse ajal võib mõjuda teile halvasti,» hoiatas Moir-Smith. Te kaugenete teineteisest, kui välised mured haaravad teid endasse ning unustate üksteisest hoolida. Soovituslik on võtta vahel aeg maha selle suure päeva planeerimisest ning veeta koos partneriga toredalt aega!

Patt 4: Täielikuks diivaks muutumine

Oled sa üle piiri minemas tähelepanu nõudmisega, mida kõik su sõbrad, sugulased ja pruutneitsid sulle pöörama peaksid? Nõuad sa üha rohkem üritusi, kingitusi ja põhjuseid, miks sinu peale raha kulutada? «Küsi endalt, miks sa vajad kogu seda tähelepanu?» soovitas Moir-Smith. Vahel kardavad pruudid, et nende vallalised sõbrannad tõmbuvad eemale ja arvavad, et tema kui peatselt abielluva naisega ei saa enam vanu häid asju teha. Pidevate tähelepanu nõudmistega võib pruut proovida sõpru lähemale tuua, kuid tegelik mõju on hoopis vastupidine.

Patt 5: Pulmaeelarve ületamine

Kõige tõenäolisemalt ületad pulmaeelarve kiiresti, kui valid alati natukese kallima asja. Näiteks šampanjat valides tahaks ju võtta ikka selle parema, mis on vaid natukene kallim. Samamoodi on ka teiste asjadega, aga isegi kui hinnavahe on väike, siis lõplik summa on suur. Niisiis – kui teil on eelarve, siis jääge selle juurde, et mitte alustada abielu tumedate pilvede all.

Patt 6: Äärmuslik dieet

Paar kuud enne pulmi jõuab pruudile kohale, et lisaks ilusale kleidile ja dekoratsioonidele tahab ta ka ise olla oma parimas vormis. Sellele järgneb tavaliselt meeletu trenni tegemine ja karm dieet. Kuigi see kõik võib anda tulemusi ning pulmapäeval võid tõesti olla oma parimas vormis, siis suureks ohuks on dieedist ja paljudest trennidest tulenev kurnatus.

«Äärmuslik dieet võib kilosid tõesti kaotada, kuid see pole tervislik. See muudab su naha kahvatuks, juuksed tuhmiks ning energiataseme madalaks,» ütles toitumisspetsialist Joy Bauer. Selleks, et oma kehale ja vaimule mitte liiga teha, tasuks enne äärmuslikku dieeti konsulteerida mõne eksperdiga või palgata endale eratreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles