FOTOD JA VIDEOD Moskvas möllavad erakordsed vihmavalingud; lennud on tühistatud

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Eile, 15. juulil, tabasid Moskva piirkonda rängad vihmavalingud. Veebis on erakordselt rasketest ilmaoludest kümneid fotosid ja videoid.

Šeremetjevo lennujaamas uputas, kui pärast pikka lõõskavat kuumalainet taevaväravad avanesid ning lennujaama maandumisrajad tulemusena vee alla jäid. Ajakirjanike sõnul uputas ka maa-alustes parklates.

Ilmaolude tõttu ei saanud mõned lennud Šeremetjevos maanduda ning need suunati ümber teistesse lennujaamadesse, näiteks Vnukovosse, Domodedovosse, Peterburi, Nižni Novgorodi ja Helsingisse. Rohkem kui 20 lendu lükati edasi või tühistati.

TASS vahendas, et Moskva loode- ja edelaosa tabasid äike ja rahesajud. Meteoroloogide sõnul vihm lähipäevil veel ei lõppe. Kümmekond tänavat on juba üleujutatud.

Inimesed jagasid veebis kümneid videoid ja fotosid radikaalselt muutunud ilmast. Seejuures märgiti, et loomaaias on vähemalt elevandid vihma üle väga õnnelikud, pärast seda, kui on pidanud 40-kraadises kuumuses nädalaid piinlema.Ka inimesed on muutunud ilmaga rahul – kui vaid ei kallaks nagu ämbrist...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles