Suvine hittsoeng tuleb otse TikTokist: hundilõikus (ja juuksurisse ei peagi minema!)

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy

Suvi 2021 läheb soenguajalukku kahe peamise juuksestiiliga: mulleti ja shag’iga. Need kaks on justkui lähedased sugulased – esimene on natuke seiklusaltim ja julgem, teine aga pakub rohkem võimalusi ja ei lähene kihtidele nii tõsiselt.

Hiljuti aga on popiks saanud nende kahe ristsugutis – hundilõikus. Tegemist on TikToki hetke kõige trendikama soengustiiliga.

Kui sa äpis otsid teemaviidet #wolfcut, leiad, et sel on üle 500 miljoni vaatamise. Kasutajad jagavad nippe ja trikke, kuidas ise lihtsa vaevaga lõikus kodus ette võtta, aga ka kuidas seda stiliseerida. Kust on pärit lõikuse nimi, pole päris selge, kuid sõna hunt selles viitab millelelgi taltsutamatule ja metsikule. Ilmselt just seesama laisk, kuid vaba lähenemine on lõikuse ka nii popiks teinud.

«Hundilõikus on trendikas põhjusega, sa saad hetkega cool girl look’i,» selgitab Bustle’ile New Yorki juuksestilist Anabel Santos. Kuulsuste stilist Sally Hershberger aga lisab, et tegemist on seksika ja piisavalt julge mulleti ja shag’i kombinatsiooniga. «Baas on mullet, aga lõikus on metsikum. Sel on rohkelt pikkust, kihte, salke ja tekstuuri.»

@yagirll_sienna

I did it, and I love it##greenscreen ##greenscreenvideo ##fyp ##fypシ ##hair##wolfcut##mullet

♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

Hea uudis on see, et lõikus sobib kõikidele juuksetüüpidele ja -tekstuuridele.

Kui sa tahad ise kääridega kallale minna, siis saad luua kihte, kinnitades juukseid juuksekummiga hobusesabasse ja lõigates sirgelt otsad maha. Muidugi võid sa minna ka professionaalide käe alla.

Lõikust ennast on lihtne hooldada. Asjatundjad soovitavad kasutada ka tekstuuri lisavat pastat, mis annaks volüümi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles