Kuus fakti, mida me teame seksist Tokyo 2020 olümpiakülas

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Tokyo 2020 olümpiatuli
Tokyo 2020 olümpiatuli Foto: Rodrigo Reyes Marin/SCANPIX

Tokyo olümpiamängud algavad 23. juulil ja on seega käeulatuses. Ehk jälgid sa juba oma lemmiksportlasi TikTokis ning valmistud isegi võistlustele kaasa elama. Võib-olla on sulle ettevalmistuste käigus tükkinud pähe ulakas mõte – kõik need ilusad inimesed ühes külas koos, ei tea, kas seal läheb tuliseks ka?

Juhul, kui sa pole varasematel aastatel OMile palju tähelepanu pööranud, siis suurvõistlustel toimub palju rohkem kui see, mida meile telekas näidatakse ja spordikülgedel kirjutatakse. 2016. aasta Rio mängudel näiteks kekutasid kondoomifirmad sellega, kui suurel hulgal nad olümpiakülasse oma tooteid viisid. Deitimisäpid avaldasid, et sealkandis tõusis kasutajate arv uute rekorditeni ning Twitteris ei hoidnud mõned sportlased tagasi ning jagasid häbitult, millised on nende trennijärgsed... «trennid».

Mängude ajal läks suisa nii kuumaks, et Brasiilia valitsus jagas laiali 9 miljonit tasuta kondoomi, seejuures 450 000 kondoomi anti otse olümpiaküla sportlastele ja töötajatele. Neist 100 000 olid naistele mõeldud kondoomid. Numbrid olid märgatavalt suuremad kui Londoni 2012 olümpiamängude ajal – siis jagati vaid 150 000 kondoomi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles