ÜLLATAV UURING Pandeemia tegi inimesed õnnelikumaks: rohkem seksi, vähem tülisid

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Emily Morgan ja Jamie Mullineux kohtusid pandeemia ajal Tinderis, kihlusid esimesel kohtumisel juulis 2020 ja ostsid kaheksa nädalat pärast kohtumist koos maja. Emily kinnitab, et tegu oli armastusega esimesest silmapilgust. Nemad on vaid üks näide paljudest paaridest, kelle jaoks pandeemia suhetes õnne tõi.
Emily Morgan ja Jamie Mullineux kohtusid pandeemia ajal Tinderis, kihlusid esimesel kohtumisel juulis 2020 ja ostsid kaheksa nädalat pärast kohtumist koos maja. Emily kinnitab, et tegu oli armastusega esimesest silmapilgust. Nemad on vaid üks näide paljudest paaridest, kelle jaoks pandeemia suhetes õnne tõi. Foto: Emily Morgan / SWNS/Scanpix

Niipea, kui pandeemia algas, ennustasid erinevad eksperdid, et sel saab olema meie vaimsele tervisele ja suhetele laastav mõju. Mõnel juhul neil oligi õigus – naistevastane vägivald tõusis järsult. Kuid üks hiljutine uuring toob ka rõõmusõnumeid.

Paljude paaride jaoks, kes pandeemia üheskoos üle elasid, oli tegemist hoopis suhet tugevdava perioodiga.

Monmouthi ülikool avaldas veebruaris riikliku küsitluse, et teada saada, mis ameeriklaste kodudes toimus. 70 protsenti suhtes ameerika täiskasvanutest vastas, et nad on oma suhtega «äärmiselt rahul». See näitab rohkem kui 11-protsendilist tõusu küsitluse varasematest tulemustest. Ülikool on sarnaseid küsitlusi teinud juba kuus aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles