Kuidas põrgukuumuses ohutult ja mõnusalt armatseda

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Illustratiivne foto
Illustratiivne foto Foto: Shutterstock

Ilm akna taga võib tõsiselt mõjutada intiimsuhteid - alates tavapärasest ebamugavusest kuni tõsiste terviseprobleemideni. Toome teieni mõned näpunäited, mis aitavad teil üksteisest rõõmu tunda ka äärmiselt kõrgel temperatuuril.

Kui õhutemperatuur ületab teatud piiri, muutub see igasuguse füüsilise tegevuse jaoks, olgu see siis jalutuskäik või seks, lihtsalt talumatuks. Seetõttu on paaridel tänase põrgukuumusega äärmiselt keeruline üksteise kuumades kätes aega veeta. Arstid ja seksuoloogid soovitavad aga armastajatel mitte mingil juhul endale naudinguid keelata vaid hoopis mõningaid soovitusi järgida.

Niisiis, arstid hoiatavad: üle kolmekümne kraadine soojus mõjutab inimese hormonaalset tasakaalu. Meessoost kehas tõuseb kõrgete temperatuuride mõjul naudingu saamiseks vastutavate hormoonide ja neurotransmitterite (testosterooni, endorfiini ja serotoniini) tootmine. Kõik see aitab kaasa lihaskiudude anumate laienemisele, mille tõttu suguelundite verevool suureneb ja muutub sugutung suureneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles