Lapsevanem marus: ema blondeeris mu 11-aastase tütre juukseid, kuna talle ei meeldinud värv

Marlene Neiland
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juuste blondeerimine.
Juuste blondeerimine. Foto: Shutterstock

Pahane naine räägib, et ema blondeeris luba küsimata tema tütre juukseid. Lapse kiharad on pärast värvimist kuivad ja kahjustatud ning lapsevanem ei kavatse juhtunu pärast koguni oma ema pulma kohale ilmuda. Ta jagab juhtunut Redditis.

«Ema võttis kätte ja blondeeris mu tütre juuksed ära, ilma et oleks enne seda minu käest luba küsinud,» räägib naine, «Olen tulivihane, kuna lapse juuksed on nüüd kuivad ja katkised.» Naisterahvas sai kohe aru, et tütre juukseid on värvitud, kui too vanaema juurest tagasi tuli. Nähes lapselapse siniseid kiharaid võttis vanaema asja käsile ning asus tüdrukule stiilimuutust tegema, kirjutab TheSun.

Ema selgitab, et värvis tütre juuksed mõnda aega tagasi tagasi lastesõbraliku ja vegan värviga siniseks ning neil oli plaanis enne pulmi loomulik värv taastada. «Mu ema jälestab ebaloomulikke juuksevärve ja käis pidevalt peale, et lapse juuksed enne pulmi korda teeksin,» jagab naine. Ta lisab: «Tütar oli nõus vanaema pulmade ajal taas brünett olema ning otsustasime, et ootame kuni sinine värv juustest kaob, kuna tegu polnud püsivärviga.» Paraku oli vanaema ootamisest väsinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles