Seksisõltuvuse seljatanud naine: ma ei saa endale meestest sõpru lubada

Marlene Neiland
, Sõbranna.ee reporter
Copy

Näitlejanna ja kirjanik Brianne Davis seljatas 10 aastat tagasi seksisõltuvuse ning on nüüd õnnelikus abielus. Naine ei usalda end sellest hoolimata piisavalt, et meessooga läbi käia. «Mul ei saa meestest sõpru olla, kuna flirdin absoluutselt kõigiga,» ütleb autor.

Endine seksisõltlane Brianne Davis loobus aastaid tagasi vanadest harjumustest ja on nüüd armastatud mehega abielus. Naine väldib siiani teiste meestega suhtlemist, kuna kardab murduda ja oma kallimat petta. Brianne on sõltuvuses liblikatest, mis kellegagi tutvudes kõhtu tekivad ja see on ka põhjus, miks ta oma eelnevaid partnereid pettis, vahendab DailyStar.

Naine tegi elus kannapöörde pärast seda, kui kaks meest mõistsid, et Brianne ei võta neid tõsiselt, vaid kohtub ka teistega. Naisterahvas oli ühe mehega kümme aastat koos, kuid käis viimased kaks aastat salaja kohtamas ka teise mehega. «Mul oli samaaegselt kaks poiss-sõpra ja jäin kolm korda vahele,» ütleb näitlejanna, «Olin nii hea valetaja, et rabelesin nendest olukordadest edukalt välja ja tõmbasin kutid korralikult haneks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles