2015. aasta detsembris otsustas New Jerseyst pärit Donato Gianotto teha oma pruudile, Michelle'ile, abieluettepaneku. Ta põlvitas naise ette, võttis välja karbikese kihlasõrmusega ja üritas küsida, kas naine oleks nõus temaga abielluma. See ei õnnestunud. Isegi sellisel hetkel oli ta vastupandamatult unine, keel pehme ning sõnad suus keeldusid kuuletumast. «Mäletan, et mul õnnestus küsida: «Kas sinust saab ...,» aga vastust ma enam ei kuulnud,» meenutas Donato hiljem. Ta kukkus otse pruudi ette põrandale ja hakkas norskama.

Kummaline unisus kestis mehel juba neljandat kuud. Probleemid algasid septembris pärast haigust, mida raviti antibiootikumidega. Tööl võitles ta pidevalt unega ning koju jõudes võis auto garaaži juures peatada ning otsekohe pea roolil magama jääda. Pärast Halloweeni viidi Donato haiglasse. Arstid ütlesid Michelle'ile, et tema peigmehel olid tõsised võõrutusnähud.

See oli aga võimatu: võõrutusnähud nõuavad pikaajalist alkoholi kasutamist ning Donato põdes diabeeti ja ei tarbinud alkoholi peaaegu üldse. Michelle teadis seda suurepäraselt, kuid mõne kuu pärast hakkasid kahtlused isegi teda piinama. Kui Donato politseile joobega vahele jäi, korraldas naine kodus läbiotsimise, et peidetud alkoholi leida. Tulutult. Salajasest joomisest polnud ühtegi jälge peale ebakindla kõnnaku, pehme keele ja alkomeetri näidu.

Kommentaarid
Copy