VAATA PILTIDELT SARNASUST Beebi, kes näeb soengu tõttu välja nagu Boris Johnsoni koopia

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Kümne päeva vanune David
Kümne päeva vanune David Foto: Caters News Agency/Scanpix

Kui Tatiana Doronina ja abikaasa Ruslan said teada, et ootavad last, arvasid nad, et beebi tuleb brünett nagu tema mõlemad vanemad. Kuid nende poeg David on praegu kolm kuud vana ja tal on pikad kohevad blondid juuksed. Nii mõnedki on võrrelnud teda Briti peaministri Boris Johnsoniga.

Haiglaõed, kes tita eest peale tema sündimist hoolt kandsid, olid esimesed, kes seda sarnasust märkasid. Nüüd peatavad vanemaid tänaval võhivõõrad, et beebipoisi välimust kommenteerida. Värske ema Tatiana Doronina on öelnud: «David on nagu kuulsus, tema välimus hullutab kõiki. Inimesed võrdlevad teda Borisiga esimesel hetkel, kui teda näevad.»

David sündis 1. märtsil ja niipea kui vanemad teda nägid, üllatusid nad lapse rikkalikust juuksepahmakast. 35-aastane Tatiana lausus: «Arvasin, et ta on kasvult suur, aga siis nägin tema juukseid ja mõtlesin, et ah? Kuidas ta juuksed nii heledad saavad olla? Alles peale pesemist saime aru, kui palju neid juukseid tegelikult on. Ta on nagu Mini-Boris, näeb välja täpselt nagu tema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles