Kõige naeruväärsemad esimesed kohtingud, millesarnastest te kuulnudki pole

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Kohutav esimene kohting. Illustratiivne foto
Kohutav esimene kohting. Illustratiivne foto Foto: Shutterstock

Vähestel inimestel õnnestub esimesel kohtingul ebamugavaid olukordi täielikult vältida. Ja ilmselt arvavad kõik, et nende elus on olnud mõni halb deit. Aga usume ka, et peale nende lugude lugemist mõtlevad nii mõnedki oma ebaõnnestumiste asjus ümber. Need lood panevad naerma ja kaasa tundma.

Nikita, 27-aastane
Üks sõber tutvustas mulle imelist tütarlast. Määrasime kohtingu aja ja see tundus mu elu parimana. Veetsime koos terve päeva: naersime koos, lobisesime entusiastlikult erinevatel teemadel ja kõik oli hästi mugav, lõbus ja huvitav. Selgus, et meil on palju ühist: armastame sarnast toitu, oleme käinud samades riikides, meie muusikamaitse ühtib ja ka filmide osas pole erimeelsusi. Olin ülemeelikult rõõmus, kõik näis nii õige! Hilisel pärastlõunal kutsusin ta õhtusöögile oma salajasse lemmikkohta, ühele kõrvaltänavale peidetud pisikesse pizzeria'sse. Kõik oli täiuslik. Lahkusime kohvikust, tellisin talle takso ja kui hüvasti jätsime, ütles ta midagi, mis muutis mu sõnatuks: «Superhea koht! Järgmine kord pean siia oma kihlatuga tulema.» Mu parim kohting muutus hetkega halvimaks.

Alexandra, 23-aastane
Halvim kohting minu elus oli kohtumine välismaalasega, kellega tutvusin tutvumisportaalis. See oli neli aastat tagasi ja siis elasin veel Jekaterinburgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles