Mu naine pole minu palgaga rahul

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Raha ei ole...
Raha ei ole... Foto: Shutterstock

Psühholoog harutab lahti heitunud ja õnnetu mehe murekirja, kus mees kurdab oma naise pahameelt. Mees rügab kahel töökohal, aga naise jaoks on kojutoodud rahasumma ikka liiga väike. Mis nõu ta saab ja mis nõu annaksid ise? 

«Oleme abielus olnud 17 aastat. Ma ei tarvita alkoholi ega narkootikume, ei suitseta ega pole kunagi oma naise ega laste vastu kätt tõstnud. Kuid meil on kodus üks skandaal teise järel. Põhjuseks on raha. Mu naine arvab, et ma ei teeni piisavalt. Võrreldes teistega võibki see muidugi tõsi olla. Mul on tagasihoidlik sissetulek, kuid ma ei lama mitte midagi tehes diivanil, töötan kahes vahetuses. Minu naisele aga ei piisa sellest, ta tahab kõike korraga ja pole valmis kannatlik olema, midagi koguma või ootama. Vahel tülitsedes karjub, et soovib lahutust. Mu kuueteistkümneaastane tütar ütleb, et sel juhul jääb ta minu juurde elama. Mu naine on agressiivne ja minu äraolekul lööb sageli lapsi. Ma oleksin ammu lahkunud, aga kahju on lapsed isata jätta. Mida teha?»

Boris, 42-aastane

Kui kaua teie naine rahapuuduse tõttu skandaale põhjustanud on? Võib-olla vahetasite hiljuti töökohta ja see muutis materiaalset olukorda? Kirjutad, et naine tahab kõike korraga. Mis te arvate, kui kaua olukorra muutumine tegelikult aega võtaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles