Sorbetti on peaaegu sama lihtne valmistada kui hommikust smuutit - vajad esialgu vaid külmutatud puuvilju ja blenderit. Seejärel lased segul sügavkülmas seista, kuni smuuti on parajalt tahke. Mida kiiremini blenderdatud puuviljad ja maitsetaimed masinast külmikusse paned, seda vähem jäine jääb lõpptulemus, kirjutab MindBodyGreen. Kui köögikapis juhtub olema ka veidi ksantaankummi, võid veerand teelusikatäit mikserisse lisada. Selle abil jääb tekstuur pehmem ning ei teki jäätükke.
Ananass kubiseb kasulikest toitainetest, nagu C-vitamiin, mangaan ja antioksüdandid. Peale selle sisaldab eksootiline puuvili seedeensüüme, mis toetavad seedimist ning aitavad kehal toitaineid paremini omastada. Kui soovid tuttavaid stiilse magusroaga kostitada võid panna jäätise klaasist kausikestesse, kuid sorbetti saab serveerida ka pulgajäätisena.