Lihav pruut lubab oma pulma vaid ülekaalulisi sõbrannasid

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Kaaluv pruut
Kaaluv pruut Foto: shutterstock.com

Anonüümne ülekaaluline pruut sattus sotsiaalmeedia grupis pahameeletormi alla, kui otsustas oma saledat parimat sõbrannat tema hea figuuri tõttu pulma mitte kutsuda. Ta lisas, et peab oma otsust õigustatuks, sest ei taha, et kellegi ilu teda tähtsalt päeval varjutaks.

Teemat arutati kinnises Facebooki kogukonnas «That's it, I'm Wedding Shaming». 27-aastane pruut tunnistas: «Põhjus, miks ma teda ei kutsunud, on see, et ta on väga sale ja uskumatult heas vormis. Kui me koos avalikkuse ette satume, vaatavad kõik mehed ainult teda.»

Peatselt abieluranda sõudev naine mainis ka, et kõik üritusele oodatud naised on sama tüsedad kui tema ning sale sõbranna köidaks grupipiltidel liiga palju tähelepanu.

Kommentaatorid kritiseerisid teravalt pruudi enesekindluse puudumist, toob välja lenta.ru. «Minu jaoks lõppeks selline sõprus sekundiga.» «Lõpeta selle tüdruku sõbraks nimetamine, see on enam kui silmakirjalik.» «Ütle lihtsalt, et sa oled kade!» «Kas sa just ütlesid, et kõik su külalised on inetud?» Korduvalt soovitati ka pruudil psühholoogi poole pöörduda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles