Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Kokk näitab kuidas näpata pitsast suur viil nii, et keegi ei märka

Rukola ja parma singiga pitsa
Rukola ja parma singiga pitsa Foto: Shutterstock

Kui olete kunagi endale tellinud suure rasvase ekstra rohkete lisanditega pitsa ja kohale jõuab see oodatust väiksemana, pole te oma murega üksi. Enamasti on süüdlaseks küll teie enda hundiisu, mis ei lase toidu kogust adekvaatselt hinnata. Kuid selgub, et teil võib ka täiesti õigus olla.

Pitsakokk jagab nippi, mis võimaldab restoranide töötajatel ja kulleritel hiiglasliku viilu näpata ja pitsa uuesti kokku panna nagu poleks midagi juhtunud.

TikTokis Flourboy nime kandev pitsakokk alustas kolmnurkse kuju lõikamisega läbi pitsa keskosa ühelt küljelt teisele, lõigates kogu pizza kolmeks osaks, kirjeldab Mirror.

Märksõnad

Tagasi üles