AINULT VENEMAAL Töömehed värvisid peaministri visiidi ootuses asfalti siniseks

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Tähtsate riigipeade külaskäik on alati oodatud sündmus, eriti kui tegemist on suure Venemaaga, kus on palju piirkondi, kuhu valitsevad pead ei jõuagi. Aga mõnikord juhtub suures elevuses ka naljakaid apsakaid.

Internetis teeb ringe video, kus Naberežnõje Tšelni linna töölised värvivad värvipritsiga asfalti siniseks. Linn valmistus parasjagu peaminister Mihhail Mišustini külaskäiguks.

Kaadris on näha töömehi, kelle hoolsate käte all värvub hall asfalt kaunilt siniseks. Linti võtsid juhtumise töömehed ise, kommenteerides uut tehnoloogiat. «Uus asfalt, uued teadmised,» kommenteerib keegi kaadri tagant.

Ajakirjanikud püüdsid videot nähes välja uurida, mis toimub. MBH Media rääkis KamAZ tehase infojuhi Oleg Afanasjeviga, kelle sõnul oli asfaldi värvimine eksitus. Afanasjevi sõnul värvisid töölised tehase väravaid, kuid kogemata sai uue värvikorra ka ümbritsev teekate. «Nad värvisid asfalti omal initsiatiivil,» kinnitas Afanasjev.

Paistab, et töölistel tilkus värvi väravaid maalides maha ning nad otsustasid nõnda värvitilku varjata.

TASS vahendas, et Mišustin külastab Naberežnõje Tšelni linna oma Volga-äärse piirkonna visiidi ajal. Muuhulgas ootab teda ees ka kohtumine KamAZis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles