/nginx/o/2021/05/29/13811865t1hfe73.jpg)
Saage tuttavaks aquafabaga. Tegu on kikerherneste purgis oleva vedelikuga, mille salatit tehes tavaliselt kraanikausist alla valate. Enam pole selleks põhjust, sest vedelikust saab teha nii maitsvat majoneesi, beseed kui šokolaadivahtu.
Saage tuttavaks aquafabaga. Tegu on kikerherneste purgis oleva vedelikuga, mille salatit tehes tavaliselt kraanikausist alla valate. Enam pole selleks põhjust, sest vedelikust saab teha nii maitsvat majoneesi, beseed kui šokolaadivahtu.
Elukutseline muusik ja elustiililt taimetoitlane Joel Rossel avastas aquafaba enda jaoks suhteliselt hiljuti, umbes seitse aastat tagase. Täiesti juhuslikult märkas noor prantslane, et kaunviljade keetmisest saadud vedelik võib moodustada munavalge sarnase vahu.