Kuulsad paarid, kes on saanud lapse surrogaatema abiga

Naine
Copy
Nicole Kidman ja Keith Urban.
Nicole Kidman ja Keith Urban. Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

Tänapäeval on pere loomiseks mitmeid võimalusi, erinevalt riigist ka näiteks surrogaatema kasutamine. Teie ees on 8 kuulsat paari, kes on just sel moel lapsi saanud.

1. Hilaria ja Alec Baldwin

Hilaria Baldwin ja Alec Baldwin.
Hilaria Baldwin ja Alec Baldwin. Foto: Greg Allen/AP/Scanpix

Paar teatas oma kuuenda lapse sünnist selle aasta märtsis, vaid kuus kuud pärast seda, kui Hilaria tõi ilmale nende viienda lapse.

2. Kim Kardashian ja Kanye West

Kanye West ja Kim Kardashian.
Kanye West ja Kim Kardashian. Foto: Gilbert Flores/Broadimage/Scanpix

Kimi ja Kanye neljast lapsest kaks on saadud surrogaatema abil, sest Kardashiani jaoks oli ohtlik uuesti rasedaks jääda.

3. Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick

Matthew Broderick ja Sarah Jessica Parker.
Matthew Broderick ja Sarah Jessica Parker. Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS/Scanpix

Parker ja Broderick tervitasid oma surrogaadi abil saadud kaksikuid Tabithat ja Marionit 2009. aastal. Paaril on ka poeg James, keda Parker kandis ise.

4. Neil Patrick Harris ja David Burtka

David Burtka ja Neil Patrick Harris.
David Burtka ja Neil Patrick Harris. Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS/Scanpix

Näitlejatepaarist said lapsevanemad 2010. aastal, mil sündisid kaksikud Gideon ja Harper. «Geidel on palju raskem lapsi saada, kuigi me proovisime,» naljatles Burtka Wendy Williamsi vestlussaates.

5. Tyra Banks ja Erik Asla

Ka supermodelli Banksi ja fotograafi Asla 2016. aastal sündinud poeg York on saadud surrogaatema abiga. «Tal on minu sõrmed ja suured silmad ning isa Eriku suu ja lõug,» tõdes Banks poja sündides. 

6. Ellen Pompeo ja Chris Ivery

Ellen Pompeo ja Chris Ivery.
Ellen Pompeo ja Chris Ivery. Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

Oma esimese lapse, 2009. aastal sündinud Stella, sai paar loomulikul teel. Nii teine (2014. aastal sündinud Sienna) kui ka kolmas (2016. aastal sündinud Eli) laps sündisid aga surrogaadi abil.

7. Nicole Kidman ja Keith Urban

Nicole Kidman ja Keith Urban.
Nicole Kidman ja Keith Urban. Foto: STEVE MARCUS/REUTERS/Scanpix

Nende teine ​​tütar Faith sündis surrogaatema abil 2011. aastal. «Meie pere on tõeliselt õnnistatud ja oleme beebi Faith Margareti üle lihtsalt nii tänulikud,» kirjutas paar tol ajal tehtud avalduses. Paaril on ka tütar nimega Sunday Rose, kelle Kidman sünnitas 2008. aastal.

8. Jimmy Fallon ja Nancy Juvonen

Paari mõlemad tütred on sündinud surrogaadi abiga. «Olime abikaasaga mõnda aega proovinud last saada. Proovisime erinevaid võimalusi, lõpuks õnnestus see surrogaatema abil,» rääkis telesaatejuht Fallon, kelle lapsevanemaks saamine tuli päevavalgele alles tütre sündides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles