5 olukorda, mil tasub oma intuitsiooni kuulata (1)

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Kuidas on sinul kõhutundega lood? Kõik korras või pigem surud alla neid mõtteid, mis su pähe sosistama tulevad?

Intuitsioon on seletamatu sisetunne, mis mõnikord ennustab head, teinekord aga hoiatab. See aitab meil lahendada tõsiseid probleeme, vältida raskusi ning mingil määral oma elusid kaitsta.

See tunne on sarnane mõnikord isegi valgustumisele – sind tabab justkui välk selgest taevast tõdemus, et pead talitama just ühel või teisel viisil. Või: et midagi on valesti, kuigi sa ei tea täpselt, mis.

Mõne inimese intuitsioon on tugevam, teisel nõrgem. Ometi on see midagi, mida saame treenida ja arendada. Dailyhoro.ru eksperdid toovad välja viis olukorda, mil on tark oma kõhutunnet kuulata.

  1. Õnnetunne ja enesekindlus. Sa tunned sisimas rõõmu ja suurt enesekindlust. See tunne võib sulle isegi öelda, et anna sisse lahkumisavaldus – mitte raha või meeskonnaprobleemide pärast. See on su sisetunne, mis annab märku, et miski peab muutuma. Kuula oma instinkti. Ehk see, millele mõtled, ongi märk sellest, mida tegelikult teha tahad. Kui intuitsioon sinuga räägid, puudub hirm ja kõik tundub nii selge.
  2. Selged unenäod. Sageli annab kuues meel meile endast märku unenägudes. Jah, unesid pole ehk lihtne mõista, kuid proovi siiski. Sellised uned on sageli väga kirkad ja jäävad hästi meelde. Pea unepäevikut ning nii õpid iseennast aina paremini läbi unenägude tundma.
  3. Ootamatu selgus. See on «välk taevast» olukord. Sa sõidad autoga või räägid kellegagi, kui järsku su sisemine hääl midagi sulle ütleb. Meditatsioon võib aidata siin kõhutunnet paremini mõista. Püüa teadlikult mõista, mida su sisetunne sel hetkel öelda püüdis.
  4. Haigus. Mõnikord, kui inimene oma intuitsiooni ja vajadusi kaua alla surub, jääb ta haigeks. Sa lihtsalt ei ole end kuulanud, su keha on stressis ja haigus tulebki. Püüa aru saada, mis on see, mis sind haigevoodisse surus ja mis on need asjad, millega tegelemist oled vältinud.
  5. Inspiratsioon. Kui sa tunned ehtsat erutust ja inspiratsiooni, on see selge märk sellest, et su intuitsioon püüab sinuga suhelda. See tunne võib tulla raamatut lugedes, filmi vaadates, targa inimesega rääkides. See tunne võib olla motivatsioonile sarnane ning tuleb sageli koos rõõmu ja õnnetundega, julgustades sind liikuma, muutuma, oma ihasid täitma ja uusi eesmärke seadma.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles