Kõige õnnetum ajastus üldse ⟩ Naine tegi endale tekstitätoveeringu, mille tähendus muutus koroonaga täielikult

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Tätoveeringuga ei pea elama elu lõpuni. Nahakliinikus on teenus nahamaalingute eemaldamiseks.
Tätoveeringuga ei pea elama elu lõpuni. Nahakliinikus on teenus nahamaalingute eemaldamiseks. Foto: Sille Annuk

Kui TikTok hakkas levitama videot, milles paluti inimestel jagada kõige rumalamat tätoveeringut, mille nad endale teinud, oli Kentucky osariigi Leah Holland lausa sunnitud enda käsivarrel olevat tätoveeringut näitama. 25-aastane Leah võitis selle võistluse

Oma videos ütles Leah, et soovis seda tätoveeringut juba paar aastat enne selle tegemist. Leah tegi tätoveeringu 4. märtsil 2020. Kaks päeva hiljem diagnoositi Kentuckys esimene koroonaviiruse juhtum.

@wakaflockafloccar

##stitch with @hannanicbic I could NOT have had worse timing. ##fyp ##foryoupage ##tattoo ##worsttattoo ##winner P.S. I’m not anti-mask I promise ??‍♀️

♬ original sound - wakaflockafloccare

Naine rääkis, et lause tema käsivarrel on otse sõbranna suust. Sõbrad olid omavahel rääkinud asjadest, mida nad üksteise juures imetlevad ja sõbranna rääkis kuidas imetleb Leah´ võimet olla tema ise, ilma kedagi teist mängimata. Imetlev lause sõbralt kõlas nii: «Vapralt ja kindlameelselt keeldun maski kandmast.» Sel moel sai lause ka naise käsivarrele jäädvustatud.

Leah ise kannab maski, kuid kartis, et tema tätoveeringut võidakse valesti tõlgendada. Seetõttu kannab ta avalikes kohtades pikki varrukaid. Ta poleks iial arvanud, et tema tätoveeringu kontekst üleöö nii palju muutuda võib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles