Ingrid von Wicca: mehed ei taha klammerduvaid naisi? No vabandage väga!

Ingrid von Wicca
Copy
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Raido Liiksmann

Lugesin puhtjuhuslikult üht kummalist portaali, kus keegi üsna ebaküpselt kirjutas, mida mehed ja naised väidetavalt tahavad või ei taha. Kõik jutt muidu ilus ja tore ning otseloomulikult täiesti meelelahutuslik, kuid mitte mingil juhul ei saaks seda võtta isegi kübekese tõena.

Miks? Sest mitte keegi ei saa üldistada seda, mida üks sugupool tahab ja teine mitte. Stereotüüpne lähenemine on nii iganenud, et kui ma sellist üldistust kuskil kuulen või loen, siis ma tahaks oksendada. Jah, tõesti mind ajab füüsiliselt iiveldama see, et ma sellise info enda keha infovälja üldse seedimiseks sisse lasin. VÄKK! On täiesti loogiline, et minu keha tugevalt reageerib millelegi, mis ei ole absoluutselt minu tõega kooskõlas. Ja on täiesti okei, et hakkab seest iiveldama, sest keha tahab seda infot kohe ka füüsiliselt väljutama hakata.

Igatahes, mis seal siis kirjas oli, mõtled sa, eks? Et nii palju tolmu mingi loo pärast, aga infot selle kohta, mis seal seisis, üldse polegi. Näiteks oli seal kirjas, et mehed ei taha klammerduvat naist, kes koguaeg käest kinni hoiab. Täpsemalt: mehed ei taha naisi, kes ootavad, et mees kõik kinni maksaks. Naisi, kes nõuavad liiga palju tähelepanu – et mees hoiaks restoranis kätt, käiks tänaval käest kinni, teeks koju jõudes massaaži jne. Või siis naisi, kes esimesel kohtumisel küsivad mehe astroloogilist tähemärki ja siis ütlevad, et ei, see ikka ei lähe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles