Hitihoiatus - kontorilõhnalised aroomiküünlad

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Lõhnaküünlad.
Lõhnaküünlad. Foto: Shutterstock

Kontoritöötaja! Millistest töökoha asjadest sa oled viimase aasta jooksul puudust tundnud, eriti perioodil, mil tegid kodus kaugtööd? Oma laud? Töökaaslased? Töökoha ümbruse toidukohad? Aga kontori lõhnad?

New Yorgis asuva disainifirma R/GA loomingulised juhid Katie Facada ja Thibault Gerard on valmistanud kontoritööd meenutavate küünalde sarja. Kõige populaarsemad küünlad kannavad nimesid «Printerisse jäänud soe 96-leheküljeline paberivirn» ning «Kohviku pärastlõunane tipptund».

Esimesed küünlad kujundas duo oma kahele pensionile jäävale kolleegile kingituseks. «Need olid teostuselt väga lohakad, aga idee meeldis meile. Sulatasime küünlavaha, segasime sisse likööri, kohviube, kartulikrõpse ja hakitud paberit,» ütleb Kate Facada. Omapärane kink sai hoo sisse, kui duo otsustas valmistada lõhnaküünlad kõigile oma 650 töötajale, paludes siis juba ühe küünlatootja abi. «Alguses olid nad veidi mures, sest tahtsid kõike hästi lõhnama panna, aga kontoris pole see alati nii. Meid ei huvitanud niivõrd head lõhnad, kui erinevate aroomide segamine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles