On inimesi, kellele üheöösuhted sobivad, mina isiklikult nende hulka ei kuulu. Samas vallalisena tahan ka vahel teist nahka enda vastu, tunda põletavat kuuma kirge kõhus ja peale eriti head seksi veidi kehast kangena ringi käia, naeratus suul. Selleks puhuks on nii mul kui tuhandetel teistel seksisõbrad, kes meie eest hoolt kannavad ja katusel üksindusest minema ei lase lennata. 

Nuga on lõikamiseks, seega olgu see terav. Seksisõber on seksimiseks, seega olgu ta selles rollis jumalikul tasemel. Kas on olemas veel universaalsemat soovi, kui olla voodis hea ja seda ka teisele pakkuda? Vastupidiselt üldlevinud ettekujutusele ei pea hea voodikaaslane omama eelnevalt loendamatult paljusid sekssuhteid, et üks nauditav seks kahepeale valmis meisterdada. 

Reedel jagas Dagmar ühe naise nõuandeid, kust võib leida väga head seksi. Väärt soovitused! Siinkohal teen väikese ülevaate keda enda linade vahele mitte võtta ja pikemaajaliseks seksisõbraks mitte valida. On rida märke näitamaks, et voodis võib sooritus tulla mage. Milleks siis aega raisata, kui saab juba eos teha paremaid otsuseid.

Keda jätta ja edasi valida?

Kommentaarid
Copy