VAATA OTSE ⟩ Moekuulutaja esitleb värskeid trende, millega suvele julgelt vastu astuda

Naine
Copy

Kevadsuvine hooaeg saabub alati täies õies ning imelises õiemeres on ka Tartu Kaubamaja uue hooaja algust tähistav üritus Moekuulutaja. Vaata üritust siitsamast!

Kevadsuviseid trende tutvustab Moekuulutajal stilist Britta Laumets-Merila, kelle sõnul saab moeüritus olema mitmepalgeline.

«Moemaailmas astuvad fookusesse mitmed erinevad suunad ja trendid, mille hulgast saab iga moesõber just endale sobivaima välja valida,» lisab naine. «Olen pannud kokku nägemuse lennukatest komplektidest, milles võib julgelt suvele vastu astuda.»

Erilise üllatusena toob Moekuulutaja vaatajateni ka sadadest taimedest ja lilleõitest loodud unikaalsed kleidid, mis valmistatud spetsiaalselt selleks ürituseks. Seadete autoriks on 23 aastat floristina tegutsenud Aire Reenumägi, kes on ka Eesti Floristide Liidu juhatuse liige ja president. Valminud kleitidest tehtud fotod avaldatakse UK ajakirja «Fusion Flowers» juuninumbris.

Tartu Kaubamaja keskuse aatriumis on kuni laupäevani avatud pop-up-poed, milles saadaval värskeimast värskem kodumaine disain. Moemärkidest ja disaineritest on esindatud Lentsius, Siret Ott, Katre Arula, Tiina Andron, Kadi Veesaar, ÖÖKÜLM, Nordic Design, Hilp ja Pippin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles