VIDEO ⟩ Pruut soovis kaunist pulmameiki, aga sai tulemuseks hoopis...

Marju Ränk
, Sõbranna tegevtoimetaja
Copy
Pildil olevad isikud ei ole looga seotud.
Pildil olevad isikud ei ole looga seotud. Foto: Shutterstock

Naine läks oma pulmapäeva jaoks meigikunstniku juurde proovimeiki tegema. Ta näitas soovitud tulemusest pilti ning jumestaja asus tööle. Kui tulevane pruut pärast peeglisse vaatas, ei suutnud ta oma silmi uskuda.

Timbra Hendersoni ootas ees ta elu tähtsaim päev ning ta läks rõõmsal meelel meigikunstniku juurde, kes pidi talle proovimeiki tegema. Timbral oli kindel visioon, milline ta oma pulmapäeval välja näeb, kuid tulemus jättis soovida.

Kümneid tuhandeid kordi vaadatud TikToki videos on näha, kuidas suitsusilm on hajutamata ja kulmudki võiks olla paremini tehtud. Ka teised profimeikijad on kohkunud ning video all käib vilgas kommenteerimine.

@timberahh

When your wedding makeup trial goes horribly wrong ? #greenscreen #makeup #mua #MakeMomEpic #wedding #wifey #wife

♬ original sound - Madeline

Video all kirjutatakse, et just sellepärast paljud endale ise meigi teevadki, sest oma tähtsal päeval ei saa nii suurelt riskida.

«Kas see oli teie 12-aastane õde, kes selle meigi tegi? See polnudki professionaal?» imestab üks kommenteerija.

Timbra tunnistab kommentaarides, et ei julgenud jumestajat kohapeal süüdistada, kuid teatas siiski talle, et kasutab oma tähtsal päeval mõne teise professionaali teenuseid.

Just see on põhjus, miks tasub teha proovimeiki, sest pulmapäeval ei pruugi taolisele olukorrale enam lahendusi leiduda, kirjutab veebileht Mirror.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles