PALJU ÕNNE ⟩ Harry ja Meghan jagasid poja Archie sünnipäeva puhul temast värsket pilti

Naine
Copy
Sussexi hertsog ja hertsoginna ning nende poeg Archie.
Sussexi hertsog ja hertsoginna ning nende poeg Archie. Foto: Pool/George Rogers/SIPA/Scanpix

Sussexi hertsog ja hertsoginna postitasid poja Archie teise sünnipäeva puhul temast uue pildi ning kutsusid inimesi üles oma vaktsiinifondile annetusi tegema.

Harry ja Meghani esimene laps Archie sai 6. mail kaheaastaseks. Tähtsa päeva puhul jagasid vanemad pojast uut pilti, kus ta seisab seljaga kaamera poole ja hoiab käest suurt hulka õhupalle.

Kuna tuntud paar on tahtnud pojale võimalikult palju privaatsust pakkuda, siis on see sellel aastal alles esimene kord, kui üldsusel on tekkinud võimalus heita pilk Archie uuele elule Californias.

Koos sünnipäevapildi postitamisega kutsusid Harry ja Meghan tegema annetusi nende loodud fondile, mille eesmärk on tagada, et koroonavaktsiinid jaotuksid üle maailma õiglaselt. «Me ei saa tõeliselt taastuda enne, kui kõigil ja kõikjal on võrdne juurdepääs vaktsiinile,» kirjutab paar organitsiooni Archewell kodulehel.

Harry ja Meghani poeg Archie.
Harry ja Meghani poeg Archie. Foto: The Duke and Duchess of Sussex/Archewell

Archie esimese sünnipäeva puhul eelmisel aastal jagas heategevusorganisatsioon Save the Children UK videot, kus Meghan pojale raamatut loeb:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles