Kohtinguäpis korvi saanud Ben Affleck astus eriti meeleheitliku sammu

Naine
Copy
Kohtinguäpis korvi saanud Ben Affleck astus eriti meeleheitliku sammu.
Kohtinguäpis korvi saanud Ben Affleck astus eriti meeleheitliku sammu. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Kuvatõmmis TikToki videost/Sõbranna kollaaž

Näitleja Ben Affleck oli üllatunud, kui tõsieluseriaali «The Real Housewives of New Jersey» staar Gia Giudice keeldus võimalusest temaga kohtingule saada.

Väidetavalt match'isid Affleck ja Giudice kuulsuste tutvumisrakenduses Raya, kuid kuna tõsielustaar kahtlustas, et tegemist on võltsprofiiliga, siis otsustas ta võimalusest loobuda.

Lõbusat lugu, mis Gia TikToki kontol lahti rullus, jagati pealkirjaga: «Mõeldes ajale, mil match'isin Rayas Ben Affleckiga ja arvasin, et see on võltskonto. Panin talle unmatch'i ja ta saatis mulle Instagrami video.»

Ben saatis naisele video, sest tahtis tõestada, et see on tõepoolest tema. Mitmekordne Oscari-võitja ütles: «Nivine, miks sa mulle unmatch panid? See olen mina.

Pärast video avalikuks tulemist pannakse Affleckile sotsiaalmeedias puid alla. «Mõni teine saaks sellise käitumise eest lähenemiskeelu ?,» naljatles üks vaataja. «Ta isegi ei üritanud seal videos kena paista,» lajatas järgmine. «Sest võib-olla sa ei meeldi talle, Ben!» torkas kolmas.

Vaata videot!

@nivinejay

Sorry Ben ?? ##raya ##benaffleck ##dating ##fyp

♬ original sound - Amir Yass
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles