KOHUTAV Nii juhtub, kui sa oma ripsmepikendusi üldse ei puhasta

Marju Ränk
, Sõbranna tegevtoimetaja
Copy
Elu24 kollaaž.
Elu24 kollaaž. Foto: Shutterstock/TikTok

Eestlaste seas on ripsmepikendused jätkuvalt moes, kuid oled sa mõelnud, milliseks muutuvad silmad siis, kui ripsmeid üldse ei pese? Ripsmetehnik jagas TikTokis kohutavat vaatepilti oma kliendist, kes polnud ripsmepikendusi korralikult puhastanud.

TikToki konto @ipsbeauty esindaja Ipek Ozcan jagab tihti oma klientide ripsmetest pilte, mis on tehtud enne ja pärast tema tööd. Tavaliselt näeme fotosid töö kvaliteetsest lõpptulemusest, aga pahupoolest räägitakse vähe.

Ligi kaheksa miljonit korda vaadatud videost on näha, kuidas Ipek eemaldab kliendi ripsmetelt koorikuid, mis on sinna rasu, meigi ja mustuse tõttu tekkinud. Kui ta hakkab pintsetiga õrnalt koorikuid eemaldama, tunnistab tehnik, et kuigi vaatepilt ajab südame pahaks, pakub puhastamine veidral kombel rahuldust.

@ipsbeauty

Squidgy... #BOSSUpYourGame #fypシ #viral #fyp #foryou #selfcare #beauty #lashextensions #eyelashes #lash #eyelashextensions #fy #lashes

♬ Spongebob - Dante9k

Ripsmetehnik tuletab meelde, et ripsmeid tuleks puhastada korra päevas. Silmade pesemiseks kasuta ripsmepikendustele mõeldud puhastusvahendit, kuid selle puudumisel sobib ka õrnatoimeline intiimpesugeel, kirjutab Mirror.

Video all kommentaariumis võtavad sõna mitmed teised iluvaldkonnas tegutsevad inimesed. «Arvestades seda, et olen ripsmeid juba 10 aastat paigaldanud, on see on sõna otseses mõttes halvim, mida olen näinud,» ütleb üks inimene.

Teine kommenteerib: «Ma ei paneks sellele inimesele enam kunagi ripsmeid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles